Camping

Toernooi Camping

Beste volleyballiefhebber,

Ook op de 39e editie van het Jokers buitentoernooi zal de camping haar deuren openen. Deze keer zal zowel het toernooi als de camping plaatsvinden op sportpark Heughem, op de Gronsvelderweg 90 te Maastricht.

We vragen een kleine vergoeding voor de overnachting, uiteraard krijg je hier vele extra's voor en 2 dagen vers ontbijt. Aanmelden is niet meer mogelijk.


Let op!!  Voor vrijdag avond word slecht weer voorspeld. Uiteraard is de camping gewoon geopend. Bij extreem weer beslist de organisatie om te schuilen in het hoofdgebouw. Volg onze insta en het live blog onder aan deze pagina.

Meest gestelde vragen

Wanneer is de camping open: ​De camping is open vanaf vrijdag 24 Mei 18:00 uur tot zondag 26 Mei 2024 15:00 uur.

Vanaf welke leeftijd mag je slapen op de camping: ​De camping heet iedereen welkom vanaf 10 jaar, of men moet spelen in een C-competitie team.

Als ik mij heb aangemeld voor de camping heb ik mij dan ook aangemeld voor het toernooi: Nee, aanmelden voor het toernooi is helaas ook niet meer mogelijk.

Hoe herken ik de medewerkers van de camping: ​Deze dragen een shirt met camping Crew, het gehele toernooi is ook een lijst te vinden op de receptie met de name van onze vrijwilligers.

Wat zijn de kosten voor een overnachting: ​Om te verblijven op de camping betaal je € 6,- voor dit bedrag krijg je het volgende

  • Verblijf van vrijdag 24 Mei 18:00 uur tot zondag 26 Mei 15:00 uur.
  • Ontbijt op zowel zaterdag als zondagochtend. (exclusief spek & ei)
  • 24 uur per dag toegang op de sanitaire voorzieningen.
  • Mogelijkheid om een frisse douche te nemen.
  • Toegang tot de jokers camping Lounge.
  • Leuke Spellenavond op de vrijdag 21:30 uur
  • Maak gebruik van het mobiel oplaadpunt.
  • Een mooie herinnering.


Wat is de prijs als ik maar 1 overnachting wil: ​Of je nou 1 of 2 nachten blijft slapen, de prijs blijft hetzelfde. Meld dit wel even bij je aanmelding.

Wanneer en waar moet ik betalen: ​Bij je online aanmelding ontvang je alle benodigde informatie, maak het bedrag over naar het bankrekeningnummer van de Jokers, vermeld de voor en achternaam van de slaapgast. (IBAN-nummer: NL48 RABO 0364956356  ten name van Jokers VC te Maastricht) gelieve per persoon apart te betalen.

Hoe weet ik of mijn betaling juist ontvangen: ​Op 22 Mei ontvangt u van ons een bericht, heeft u geen bericht neem gerust contact op met ​buitentoernooi@jokersvc.nl, Bij twijfel kunnen we op het toernooi altijd vragen om een betaalbewijs. zoals een screenshot van de betaling.

Mag ik met de auto het terrein op rijden: ​Nee, helaas is dit niet mogelijk. Maar gelukkig bevindt de parkeerplaats zich vlak naast de camping.

Is het mogelijk om een tent te huren: ​Ja, vanaf dit jaar is het mogelijk om een legertent te huren, tot maximaal 8 personen. Een legertent huur je bij ons voor € 75,- (slaap je met 8 personen dan is dat maar € 9,00 voor een heel weekend p.p.) Wij zetten de tent voor jou op en breken hem zondag weer af! klik hier om je aan te melden voor een legertent. Let op Vol!

Als ik een tent huur moet ik dan ook nog betalen voor de camping: ​Ja, de verhuur staat los van het campingverblijf. Wel is je plekje gegarandeerd.

Waar kan ik me melden gedurende het toernooi: ​Dit kan bij onze receptie, ons centrale punt is iedere toernooi dag geopend van 18:00 uur tot 9:00 uur. Ook in de nachtelijke uren kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld EHBO of een dringende vraag.

Hoe weet men dat ik recht heb op een overnachting op de camping en alle bijbehorende faciliteiten: Iedere kampeerder dient zich te melden bij de receptie, hier ontvangt men een ​ polsbandje. Deze geeft toegang tot alle faciliteiten gedurende het toernooi. 

Is het ook mogelijk om te lunchen en te dineren op het toernooi: Uiteraard is dit mogelijk gedurende het toernooi om diverse broodjes en lekkernijen te kopen bij onze catering.

Ik heb nog een vraag, bij wie kan ik terecht: Bekijk eerst onze huisregels, wellicht kun je​ daar je antwoord op je vraag vinden. Is dat niet het geval contact ons dan.


Huisregelement.

De Camping van het Jokers Buitentoernooi is geopend van Vrijdag 24 Mei 18:00 uur tot zondag 26 Mei 15:00 uur. De polsbandjes kunnen worden opgehaald bij de receptie.

* Parkeren van vervoersmiddelen op de camping zelf is niet toegestaan.

* Overnachten is alleen mogelijk voor C spelers, B spelers, A spelers en Senioren vanaf 10 jaar.

* Er mogen geen haringen of andere pinnen in de grond geslagen worden, die langer zijn dan 30 cm.

* Tenten moeten binnen het daar voor bestemde gebied geplaatst worden, niet op de voetpaden.

* Tussen 22:00 uur en 8:00 uur is er permanent toezicht op de camping, gasten kunnen zich melden bij de receptietent voor vragen en informatie.

* Naast de camping bevindt zich de receptie, hier is het mogelijk om verzorgingsproducten te kopen.

* Het sanitair op de Camping is geopend van 17:00 uur tot 22.00 uur en van 6:00 uur tot 8:00 uur. De toiletvoorzieningen zijn permanent beschikbaar. Indien gesloten vraag sleutel bij receptie.

* Aanwijzingen van de camping crew en de toernooi crew dienen opgevolgd te worden.

* Campers, caravans, vouwwagens etc. worden door de organisatie niet op de camping toegelaten.

* De grootte van de tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt. Dat betekent: niet met twee personen in een grote legertent.

* Het meenemen en plaatsen van zogenaamde partytenten gaat ten koste van ruimte voor slaaptenten. De organisatie kan beslissen dat een partytent moet worden afgebroken indien noodzakelijk.

* Voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Na een eerste waarschuwing volgt bij een tweede overtreding verwijdering van de camping.

* Op verzoek van Camping personeel een ID-bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld. Lijk je jonger dan 25 jaar dan wordt om je legitimatiebewijs gevraagd.

* Laat bij vertrek geen spullen en rotzooi achter op de campings, verzamel alles in de (bij de Infobalie of camping crew) gratis verkrijgbare vuilniszak en lever deze daar ook weer in.

NIET TOEGESTAAN

* Auto's / campers /caravans

* Motoren

* (Aanhang) wagentjes

* Gasflessen

* Aggregaten

* Fakkels

* Vuurgel

* Open vuur

* Sigaretten of andere rookwaren. 

* E-sigaretten/vape's 

* Generatoren

* Dieren

* Meubilair

* Drugs

* Waterpijpen

* Glas

* Sterke drank

* Tapinstallaties (incl. beertender)

* Graffiti en markers (dikke uitwisbare viltstift)

* Hout

* Giftige, brandbare of explosieve materialen

* Lampolie

* Fietsen

* Laserpennen

* Onbemande luchtvaartuigen (z.g. UAV of Drones)

* Overige gevaarlijke voorwerpen

* Droogijs/ koolzuursneeuw

Let op! Bij twijfelgevallen e.d. beslist de leidinggevende van de organisatie.  


Live Blog 

Status: 

alles gaat door zoals programma!


za 25 mei 

alles is droog!

vrijdag 24 mei 
 

21.50
wel is het erg nat.....is de binnenkant van je tent nat aan het worden. meld je bij Rowan of camping crew er zijn kleedlokalen beschikbaar. 


22.50

enkele leden zijn naar huis aangezien de tent lek was. morgen om 9.00 onondbijt


01.34 

iedereen heeft een droog plekje gevonden en het is droog
 

07.52
nacht is droog en rustig verlopen. ondbijt is om 9.00 in de kantine.

Volg het Live blog, hier zullen de updates gegeven mochten er wijzigingen zijn. We vragen ouders/verzorgers om tijdens eventueel noodweer niet de organisatie te bellen maar deze live blog te volgen. Bedankt voor u begrip!

©2024 Jokers VC Buitentoernooi Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin